JOCURI GRATIS CU LOVITURI LIBERE LA POARTA

JOCURI GRATUITE

Crazy Zombie V3 0
Guard Duty
Billiard Snake
Bad Ice Cream 2
Zombie Weeners
Naruto Ng
Inscrie Goluri In Poarta
Gun Mayhem 2
Lupta Pentru Supravietuire
Paraseste Desertul
Da-ne un like!

Descrierea jocului Jocuri LOVITURI LIBERE LA POARTA


Jocuri Lovituri Libere La Poarta

Descriere Jocuri Lovituri Libere La Poarta: Cand fotbalul te pasioneaza, garantat iti place sa sutezi lovituri libere spre poarta in acest campionat 2017. In unele jocuri cu fotbal faci antrenamente, controlezi diferite echipe, aici doar participi la un campionat, in care trebuie sa marchezi goluri prin cateva lovituri de penalty si sa aperi loviturile libere ale adversarului cu mouse-ul, miscandu-l in directia potrivita. Fiecare etapa incepe cu cinci lovituri spre poarta, incearca sa nu ratezi si sa inscrii mai multe ca adversarul, pentru a castiga chiar tu campionatul de penalty-uri din 2016. Cu SPACE o sa fixezi directia mingii cat si puterea de lovire iar cand o sa trebuiasca sa aperi suturile pe poarta ale adversarului folosesti mouse-ul.

Cuvinte cheie: jocuri cu lovituri libere, jocuri cu penalty, jocuri cu penalty 2017, jocuri de aparat penalty, jocuri cu campioni, jocuri 2017,


Jocuri-gratis.com

JOCURI FOTBAL

LOVITURI LIBERE LA POARTAJocul se incarca in secunde.

Comenteaza jocul LOVITURI LIBERE LA POARTA


Alte JOCURI FOTBAL


Tocmai ai jucat Lovituri Libere La Poarta pe jocuri-gratis.com, acesta in gasesti oricand simti nevoia sa-l joci in categoria de jocuri fotbal. Lovituri Libere La Poarta este un joc gratuit care a fost adaugat in data de 9 Februarie 2017 si jucat pana acum de 3,855 ori. Daca este sau nu unul din jocurile tale preferate te rugam sa lasi o parere si un eventual scor.