JOCURI GRATIS CU LABIRINTUL LUI SONIC

JOCURI GRATUITE

Crazy Zombie V3 0
Guard Duty
Billiard Snake
Bad Ice Cream 2
Zombie Weeners
Naruto Ng
Inscrie Goluri In Poarta
Gun Mayhem 2
Lupta Pentru Supravietuire
Paraseste Desertul
Da-ne un like!

Descrierea jocului Jocuri LABIRINTUL LUI SONIC


Jocuri Labirintul Lui Sonic

Descriere Jocuri Labirintul Lui Sonic: Sonic Maze Craze este un joc in care abilitatea de a te concentra primeaza. Misiunea ta este ca dupa ce ai gasit pantofii pierduti de Sonic in labirintul unui oras din desert, sa ii restitui. Cu ajutorul mouse-ului, trebuie sa porti din loc in loc pantofii pe culoarele intortocheate ale labirintului, insa fara a atinge zidurile blestemate ale galeriei. Sarcina pe care o ai nu este simpla pentru ca ai sa intampini obstacole numeroase, inclusiv bile si mingii de foc. La fiecare nivel, ai timp limitat pentru a ajunge la linia de sosire, ceea ce inseamna ca trebuie sa te grabesti.

Cuvinte cheie: jocuri labirintul lui sonic, jocuri cu sonic, jocuri cu labirinturi, jocuri cu bile si mingi de foc, jocuri labirint logice,


Jocuri-gratis.com

JOCURI LOGICE

LABIRINTUL LUI SONIC

Comenteaza jocul LABIRINTUL LUI SONIC


Alte JOCURI LOGICE


Tocmai ai jucat Labirintul Lui Sonic pe jocuri-gratis.com, acesta in gasesti oricand simti nevoia sa-l joci in categoria de jocuri logice. Labirintul Lui Sonic este un joc gratuit care a fost adaugat in data de 28 Iulie 2017 si jucat pana acum de 2,579 ori. Daca este sau nu unul din jocurile tale preferate te rugam sa lasi o parere si un eventual scor.